ÅR TVÅTUSENELVA

JANUARI
Min galning till pojkvän flyttade till Sthlm och MIG och vi bodde tillsammans i ett 10 kvadratmeter stort rum som bestod av två sängar. Sambo here we come!
FEBRUARI
I Februari var jag barnvakt på heltid hemma hos lofar, fast lofar är ju en katt så det var lofars lillmatte och lillhusse som jag passade. Lofar fick en lillasyster i mitten av månaden och det var typ det bästa som hänt mig, få betalt för kattungegos varje dag.
MARS
En liten råtta med familj flyttade in på vår tomt i Sollentuna.  Han var en otam råtta alltså, för tama inneråttor hade jag ju redan. Vi kallade honom för Lucifer, men en dag så la dumma vuxa ut råttgift så på kvällen hittade vi en svag liten stackare som vi räddade och la i en låda och matade honom med makaroner. Morgonen där på var han död :(
APRIL
Vi var några minuter ifrån att missa flyget till Kim och Belgien men vi kubba och hann!! Bästa resan evvver <3<3<3<3<3<3333
MAJ
En trevlig dag i maj så gjorde jag, Philip och Juan världens bästa pizza med allt konstigt man kan tänka sig på.
Sedan skaffade Ester och Mage en liten båt som vi guppade runt på i Edsviken en del.
JUNI
Den första bilden försökte jag ta för att visa hur EXTREMT mycket jag kan svettas. Den här sommaren har jag svettats ca 24 liter varje dag, minst! Var på en arbetsintervju på ett dagis och han som intervjuade mig ba "ja det är roligt att se att tjejer också kan svettas..." TACK?!?!?!?!?!! Min älskade Ester hade avslutningsbal och var så där vacker som bara hon kan vara, jag sydde en klänning till min jobbarkompis dotter och sedan fyllde jag 20!
JULI
SPANIEN-FESTIVALEN!!!!! så roligt att jag typ inte minns hur roligt det var <3>3<3<<z3
AUGUSTI
Jag följde med mor och far till vårt sommarställe och det var ett väldigt bra beslut för det var så himla roligt där. Jag övningskörde varje dag och började sy på ett lapptäcke med över 1500 bitar och så badade jag i vår älv pch klappade alla djur som finns där. Det jag så himla himla fint. Jag var även på Ester land och en massa i gbg också och på way out!
SEPTEMBER
Den här låten kom och är fortfarande bland de bästa jag någonsin hört, jag färgade håret lila och började jobba på Silver & Sånt!
OKTOBER
Över hela jorden kom tillslut mina änglar flygandes, världens finaste skor! vågar dock aldrig använda dem hehe. Jag och philip skulle gå på en mexikansk dödsfest och målade oss jättefina i fejset men sen när vi var klara fastnade vi framför Fantastic Mr Fox och gosade hela natten istället.
NOVEMBER
Jag och Philippo blev med lägenhet! Åh vad bra!
Däremot så har detta året varit väldigt trist med tanke på hur onödigt många begravningar jag har gått på. Här begravde vi pappas bästa kompis Åke. Under hela 2011 dog ca 4 människor jag känner (kände) och tre råttor. Jag kräver att folk och djur genast slutar med att gå och dö. Jag vill gå på bröllop istället tack.
DECEMBER
Den första bilden representerar julafton med min familj. Ett trevligt litet berg med julklappar! Vi fick ta en öppna-julklappar paus för att det tog så lång tid, jag har en stor familj.
Sedan blev det plötsligt den sista dagen på året! Vi firade först hemma hos Julia och sedan for vi in till Mosebacke för att se när himlen exploderar över stockholm <3

Kommentarer
Postat av: karro

HAHA AAH FINT!!! <33333333333 men serri vart fan är jag någonstans på bilden från spain?!?!INGET MINNE

2012-01-14 @ 18:47:33
Postat av: KARRO

BUT I REGRET NOTHING

2012-01-14 @ 18:48:52
Postat av: Aragorn

i australien-campet! hahaha där vi snodde lite bra att ha sakerrrr åhh skoj

2012-01-14 @ 18:55:40
URL: http://malinsspokstad.blogg.se/
Postat av: sophie

Hur kan jag ha missat att kommentera detta fantastiska inlägg!?? Åhh sÅ BÄST!

2012-01-18 @ 11:38:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0