Jag vaknar intill dig med gråten i halsen, jag vaknar av värmen men jag är iskall

Målade en ram och gjorde ett tittskåp av mina mjölktänder

Chinoiseries

fett
http://www.drawastickman.com/

Lana del Rey - Video games

ALLTSÅ DEN HÄR LÅTEN. OH MY GOD.

MEOW pussycat

idag åt jag kaviarmacka till frukost, matjesill till lunch och krabba och räkor till middag. BRA DAG.

Gold teeth and a curse for this town

Jag har lila hår tralalalalalalala!!!
fast det vill gärna se brunt ut på kort
men så här roligt tyckker jag att det är med lila hår! :)))))))))))))))))

Boyling like to fire (spenser)

Philip med badmössa hahahahahahahahhahahahahahahhahahaha

Som projektarbete i 3an gjorde jag och Karin gjorde en novell, hon skrev texten och jag målade bilder till. Här är ett litet smakprov.

"Hon ruskar envetet på huvudet, svänger åt höger vid vägkorsningen och går över övergångsstället utan att lyfta huvudet. Hon saknar vantar och kör istället ner händerna djupt i jackfickorna. I det kalla skenet från en gatlykta yr kantiga små snöflingor planlöst omkring alldeles ovanför marken. Hon fortsätter förbi skogen där den nattsvarta asfalten har spruckit på sina ställen. Kanske är det rötter från träden intill som försöker tränga upp ur jorden. Kanske är de lika trötta på att befinna sig under ytan som hon är."

KERSTIN

Det här är Kerstin. Hon är en dumborexråtta vilket betyder att hon har jättestora öron och lockig päls. Om hon skulle få bebisar med en annan rexråtta skulle barnen bli nakna, hihi. I alla fall så blev hon jättesjuk och vi har varit hos veterinären med henne nu och hon har livmodersinflammation och ska äta antibiotika i 10 dagar. Bara om någon undrar liksom. Jag gillar mina råttor.

Värmland

21 bilder ifrån värmland! Vi har världens gulligaste sommarställe där. Det ligger precis bredvid Norska gränsen, så jag brukar säga att jag ska på norge-kryssning och vandra över gränsen och tillbaka flera gånger och säga norge sverige norge sverige norge sverige samtidigt. Vi red westernridning på islansdshästar och jag klappa emil som är våra grannars fina katt och våra andra grannar hade precis köpte en 13 veckors cockers spaniel-valp. Han hette Charlie.

Brandon was so upset that he didn’t get his way, he took his blanket and went home.

Idag skulle jag egentligen hem till Emma som jag inte träffat sedan dinosaurierna fanns men istället så blir jag, hanna och philip påkörda bakifrån av en annan bil i en korsning. Det var inte värsta allvarligt men vi fick åka in till sjukan och jag hade på mig en sexi nackkrage. Fast bilen klarade sig hel. Dock inte den andra bilen HEHE. Men nu är vi hemma och jag har bajsont i huvudet och nacken, vilket kommer hålla i sig värsta länge sa de. Sitter och roar mig med världens roligaste blogg, animalsbeingdicks.com, djur som är snälla och dumma. Ni får lite smakprov. OCH nu är jag hemma och tanken är att spökstaden ska leva i höst igen. med eller utan huvud på mig!!


RSS 2.0