Neon Bible vs. Teengirl vs. Mr Fox

Jag gillar verkligen paj. Alltså all slags paj. Matpaj. Äppelpaj. Mest matpaj. Idag åt jag laxpaj. Det var galet gott. Gillar när man har tomater på, i skivor, för de blir så goda i ugnen. Och jättevarma. Matpaj är iof godare än efterrättspaj. En matpaj innehåller liksom allt man behöver i en måltid. Typ iaf. Efterrättspaj kan vara för mäktigt. Därför äter man äppelpaj, för det är så bra. Man lägger i äpplena först och sedan strör man smulorna över. MhmMmhm. Man behöver inte ha vaniljsås till, det är gott ändå. Saffranspajen som mamma brukar göra är en stor hit! Godast är kanske den, och spenatpaj, och svamppaj. Ost tycker jag inte att man ska ha ovanpå, det passar liksom inte in. Btw så är basilika nog den godaste gröna saken som finns

KYSSEN (om att vara lycklig)

Om jag tar fram en stor rund skål och häller i golfbollar i den tills de nästan svämmar över, så är min skål full. Jag lånar även några glaskulor i vackra färger, och även dem häller jag ned i min skål. Skålen är fortfarande full. När jag var i Thailand tog vi med oss kritvit len sand hem, och även denna sand häller jag ner i min skål. Skålen är fotfarande full. Den är full, och den svämmar fortfarande inte över. Jag har även en flaska vitt som jag försiktigt tappar upp i min skål. Tillslut är vinet uppe vid kanten och skålen är full.

Vad betyder det här då? Jo, golfbollarna kanske står de stora sakerna i livet som vänner och familj. De gör dig nöjd, även fast din skål inte är full. Glaskulorna är vad du väljer att göra i livet, som jobb och resor. Sanden är lyckan för stunden, t.ex. i att äta en glass. Vinet står för att man kan kosta på sig ett glas då och då. Allt finns där i olika mängder, även fast din skål inte är precis vetenskapligt full så är du ändå nöjd utan att veta om det.

 


I bastun för 10 år sedan...

Den här efterlysningen i DN är den roligaste någonsin. Jag var bara tvungen att spara den.

There will be blood

Åh vad jag gillar tanken på att mitt röda blod ska få vara i en operationssal! Och att man faktiskt vill ha mitt, MITT blod! Det är coolt. Jag har lämnat blod. Det var askul. Först måste man gå dit och skriva in sig och ta prover så att man inte smittar ner hela Sveriges rike med bajs och sånt. Efter jag gjort det var jag tvungen att vänta i 6 månader, asså inte där utan hemma, för jag hade tatuerat mig och då måste man vänta ett tag tills tatueringen har lugnat sig. Så nu, sex månader senare fick jag komma tillbaka! Först får man äta från deras buffégrejs, det är fint (gratis). Sen tar de ens blod. En halv liter. (!!!!!!!!). Sen måste man äta igen. Gratis. (gratis är gott). Och så får man presenter!!! med fina bloddroppegrejer på.
Fast nu mår jag dödssämst.
Men fett värt iallafall.
GE BLOHhd!

Anakin

Jag har tråkigt.
Hon är så himla söt! Jag vill ha en fransk unge.

Den här är skoj hihi
Den här låten är fett bra!!
Den här är bäst

"När Noa drack av vinet blev han berusad och låg naken i sitt tält..."

Philip läser högt ur Bibeln; "Jag är Gud den väldige."

(Philip säger, att Gud pratar göteborgska)
Samtidigt spelar jag Cod

Babe. Absolutley. Fire away.

Jag har fått ett jobb. Och blivit erbjuden två boplatser under mindre än ett dygn. Och jag har alltid någon att gosa med. DET GÅR BRA NU!!!!!

TANDBORSTARRRRRRR

Sover du hos mig får du en egen tandborste! Bra va!
Sophies är rosa och karros är grön
Lina fick en mintblå
den är verkligen hennes
Emmas är vit har har varit med längst. Den börjar bli lite sliten.
Det här är roligt! Jag ska nu erkänna en sak. Jag har fett många tandborstar, på samma gång. De här tre finns på lilla toan. Den blåa är väldigt hård och gör ont, så den gillar jag inte. Den röda översta är lite bättre men allra bäst är den i mitten. Folktandvårdstandborsten <3
Sen har jag två andra tandborstar på stora toan såklart. De går i grönt. Den med vitt på är väldigt gammal och skröplig, men jag gillar den! Den andra är också bra. Ska ha en mintblå också, men tror jag har tappat den i göteborg...
Jag är väldigt cheesy av mig och tycker att det är jättefint att det alltid står två tandborstar i min malin-kopp. Den ena är min och den andra är Philips. Självklart är jag blå och han rosa. De står där hela dagarna långa och myser med varandra. De andra tandborstarna får ligga på handfatet.

I met you somewhere in a hell beneath the stairs

Jag städar som en galning inför stormning av rum, råttorna hjälper till
Jag har alltid velat ha en jättecool råttbild, typ hej jag är en rått-kvinna med massa råttor som klänger på mig, men det går bara inte
råttor är svåra att fota kan jag tala om
fast jag är glad ändå
Men en bild blev fin och min råtta är fin och hennes råttsyster också.
hihi.

Rödvinsfejs


Det är dåd som det här som förföljer oss var vi än går och vi flyr i skydd av vårt privata moln. Vi ska stjäla en skatt, den som döljer sig vid regnbågens slut. Ett perfekt substitut

Jag skulle kunna skriva en jättelång årskrönika om 2010 (FETTjävlabra år), om vad som hände hela tiden, men jag väljer att fatta mig kort:

2010 var året då orangina kom till Sverige, 50 öringen försvann och jag fick min Philip Norén som jag älskar jättejättemycket!

I´ve got a feeling, this year´s for me and you. So happy christmas, I love you baby

Jag har varit i Kåltorp och i Skinksås, haft världens bästa nyår med parmaskinka och dans på en båt, promenerat med Tequila i snön, pussat på Philip, vunnit över Fabian i Texas Hold'em, badat katten Mescal och spelat världens roligaste spel:

And the boys of the NYPD choir's still singing Galway Bay, and the bells are ringing out for christmas day

Julafton 2010, bästa julen ever"!!!!!!!!!!!
Min söta var fin
och jag fick äta massa sillsallad
Hanna var lite mystisk
hahahaha vi dog av skratt till den här bilden, se så nöjd han är med snapsen och pussen på kinden!

New Slang

Morfar har flyttat till ett slags hem med egen lägenhet, och jag har gjort fina skyltar till honom.

RSS 2.0