Siesta ägde arabkung fast min mobil är putsväck men jag är glad ändå :D :D :D :D

Röyksopp
Teddybears
Familjen
Thåström
Anttila
Ingenting
Maskinen
Hives
Name the Pet
m.m.m.m.m.m.m osv osv etc etc etc
drickyoghurten, plastglas, Svt, pressening, handduk, skinkost, frisören, ica, , engångskameror, festival-hästar, highway man, staten sparkar på de som redan ligger arbetslös medvetslös gud älskar muff gud hatar mig, gula halsduken, blåsor på tungan, blinkande toan
festivalen äger som en häger i vinäger och jag är ganska ren nu igen fast jag råkade gråta lite idag för mamma tvättade mitt orangea linne som hon absolut inte fick tvätta, men jag äger vidare

2008 var det inne med senapsgula benvärmare. (FFFFFFFFFESTIVAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Jag ska dricka vin, äta belgiska våfflor och ligga i ett dike med mina rosa gummistövlar och citera Jocke Berg.
Imorgon gör vi det igen och jag är så taggad att jag får göra en ful smiley
xD

Jesus gick på vattnet, det är något visst med den idén


Nu för tiden är jag gladaste tjejen (tack Någon).
Räddade en igelkott idag.

Bröderna Lejonhjärta på Stadsteatern

Lägereldarnas och sagornas tid är en underskattad tid,
Astrid Lindgren är den smartaste jag vet.
Lite väl modern i vissa fall, men annars en perfekt lördagsunderhållning med syskonbarn vid Sergels torg.
Hela vägen hem citerade pappa Nils Ferlin.
Har du Mio min Mio att låna ut till mig kan jag ge dig en present.


Ja då ska det vara för någon annans skull, jag är så trött på min egen


En sak som jag tycker är något utav det finast som finns är hästhalsar. Precis där halsen börjar och nedåt mot benen, det är så mjukt och gosigt att jag mest av allt vill pussa honom just där minst 29 gånger.
En annan fin sak är när bebisars munnar delar sig i olika delar när de sover
Världens gladaste blev jag när jag hittade en sida där man kan få ta Hajens (Jaw Lessons) låt Svensken helt gratis. Den finns inte längre på spotify, och man kan inte ladda ner den nästan någonstans, men nu har jag den på repeat i itunes dygnet runt. Bara för att det är en av världens någonsin bästa låtar.

Tänk om du visste vad jag har varit med om

Han som gjorde dessa svarta i mocka kanske var en hårt slitande man på 30-talet. Förutom att vara på sitt arbtete tyckte han väldigt mycket om att studera rysslands ekonomi. Han saknade sitt högra lillfinger, för det hade en ilsken hund bitit av när han var liten. Skorna gav han till sin fästmö Anna i förlovningspresent, hon blev genast väldigt förtjust i dem. Fast hon var ännu mera förtjust i sin Magnus. Skomakaren hette ju så. Anna fick inte ha dessa skor när hon skulle promenera långt, ty då skulle träsulan under slitas ned fasligt snabbt. Hon tyckte väldigt mycket om att dansa utomhus i dem. Ibland hände det även att hon tjyvrökte en cigarill med dem på, även fast hennes mor tyckte att det inte passade sig en ung flicka att röka. I 60 år fanns de i Annas ägo. Sedan hamnade de i en låda på hennes sons vind, efter att Annas fötter inte orkade dansa något mer. En dag så vart även Annas och Magnus son Gustaf gammal och gaggig, så skorna blev då slängda i en rostig container vid St Eriksplan i Stockholm. Som tur var så hittades de av en pojke som ville göra barkbåtar av dem, men hans mamma tog genast hand om dem. När hon märkte att de inte passade henne blev hon så ledsen att hon kastade sin mormors porslin i väggen. Sedan gick hon och lämnade in dem på myrorna.
och så här glada är de för att jag ska ha på mig dem på min student
Himla blond och fin i håret är man också. (back on track, hi my friend I have missed you very much)
Nu har jag sommar i hjärtat

Varenda kota


Jesus likes my garden

Att Ullis flög in i mina vinbärsbuskar. Att äta middag vid 10. Att kriga om bea. Att cykla på gräs. Att enas om musik. Att sova skavfötters.

HIPPIE DODA

Min största dröm är att få vara hippie. Det skulle jag ha varit om jag inte hade varit född just 1991. Då hade jag sovit i tält precis när jag ville. Eller i en buss med andra glada människor. Långa klänningar i jordens alla färger skulle jag ha på mig, med massa halsband som jag hade gjort själv. Luffa runt hela världen skulle man kunna göra, utan problem. Jag skulle lätt vara hög på alla möljiga droger hela tiden, för det är ju sånt som hippies gör. Men nu är jag ju ingen hippie, synd nog.

Som imman på mina ögon har du trängt dig fast hos mig. Men jag ser dig ändå.
RÖSTA PÅ MIG RÖSTA PÅ MIG RÖSTA PÅ MIG RÖSTA PÅ MIG RÖSTA PÅ MIG RÖSTA PÅ MIG RÖSTA PÅ MIGJag är alldeles för lojal, ett förortsbarn

Igår fick maj-himmelen för sig att hagelsnöa
det kom väldigt mycket slask ner till oss...
fast det smälte snabbt bort så idag kunde vi ha picnic och här förklarar tjejen hur mycket det haglade
det haglade så mycket att hon var tvungen att gestikulera till.
Lägg märke till finlådan som kostade 5 kr och även funkar som en utmärkt picnic-korg
jag äter minst 10 äpplen i veckan
och vi drack kaffe ur emalj-koppar
som man kan sätta ett lock på så håller värmen lite bättre
ville man så fanns det mjölk att blanda i
nu för tiden hänger man på tok för lite saker i träd
fast det tyckte inte chokladen
den tyckte heller inte om solen utan smälte och fastnade på mig
jag tycker att det är lite roligt att hon äter äpplen precis som seriefigurer gör
(lägg märke till klisterlappen)

Du kan gömmas i min mun, en människa är inte tung

Jag tänker mig en lagom stor lägenhet. Den ska vara en borstadsrätt, för jag tänker måla på alla ytor och spika sönder väggarna. Om det är högt i tak kan jag hänga upp allt möjligt i små krokar som jag har hittat, till exempel halva min garderob och en och annan pryl. Fast det vill jag göra även om det inte är högt i tak, jag tycker ju om när det dinglar så att det ser ut som om sakerna lever och inte ligger där platta och döda. Emma och jag kan bo tillsammans, hon anser själv att hon lär snubbla på alla små saker överallt (den vita lådan) men att hon gillar min idé för då kan vi prata hela nätterna utan telefonlurar, på en balkong där vi ska odla våra egna grönsaker. Vi tycker att livet är så mycket mer än en lång diet så ibland blir middagen kanske en varsin ben&jerrys framför Love story. Så hos oss finns det inga fjanterier om hur staden kommer se ut om 1 år, vi tar det som det kommer och dansar när vi vill. Emma gillar inte alltid att dansa, men bara för att vi kommer ha det så himla skoj med fina vin-kvällar så kommer hon snart börja vika lite på rumpan till ¤ med mig. Mitt akvarium följer med mig precis som syrénerna följer efter barnens skolavslutning, för man blir lite gladare av att vara i ett rum med ett akvarium i, än i ett rum utan akvarium. Precis som en del mc donalds har kommit fram till. Tanken bakom mitt liv är att det ska se ut lite som Elsas, och jag ska äta långa frukostar med min DN som jag ska läsa genom noggrant. Jag var ju den enda som tänkte att framtiden kommer vara en liten utopi. Och i en utopi kan man vara lite impulsiv och köpa paraplyer till sådana som man tycker om. Det är allt jag vill.  Om man inte gillar djur så behöver man ju inte besöka våningen. Är man allergisk är jag bra på att kompromissa. Balkongfester har aldrig varit fel. Så om man gillar mig, djuren och mina prylar får nästan vem som helst titta in och låtsas att man lever på 50-talet och sticka på en tröja eller två. För att sticka är ju även det väldigt underskattat. Kan du göra skummigt kaffe är du extra välkommen.

Jag kommer ihåg när jag satt på ditt golv och räknade ut vilket år jag skulle ta studenten


Radarpar 29/4
Tacoskiva 4/5

I like my new bunny-suit. When I wear it, I feel cute


Tatuerade tjejer är så himla fint

105586 maskor

+ stygn

Passion Pit remix


Pocahontas

anémone des bois

RSS 2.0