en femtedel

En sak som är tråkig är att jag är en bildlös tjej på fortfarande 17 år sen gårdagen, men kan tala om för alla losers som inte va på muschefesten att det spelades galet med trumpet och vi tog en tripp på altanen jag och mitt träd, stackars tunna väggar så grannen kom och vi biktade oss men vi ska i alla fall gå på ballet och du får lukta ros. puss


by the phone again


mustasch

There is no nation of you, there is no nation of me, our only nation lives in lucid dreams

  Kultur i kultuhuset  . Loretta Lux liksom. Franz var bäst bäst bäst bäst i lördags, helt grymt och vi klurade oss fram till staketet. Börjar bli vana staketkramare vi. Lite flört blev det också med alex och han kommer komma ihåg oss i hultsfred. Jag älskar mitt jobb det är bäst bäst bäst bäst, eller barnvakt då. Myste igår och idag blire det 5 avsnittet ur episod 4 av barnvaktandet. Underbara rudbeckare är underbart fabulöst lediga imorgon SCOOOOOOOOOOORE¨.
jag ska plugga kemi

I WILL GET FAMOUS


Cos if one day you wake up and find that you're missing me,
And your heart starts to wonder where on this earth I can be,
Thinking maybe you'll come back here to the place that we'd meet,
And you'd see me waiting for you on the corner of the street.

and maybe I'll get famous as man who can't be moved,
And maybe you won't mean to but you'll see me on the news,
And you'll come running to the corner...
Cos you'll know it's just for you

I'm:  the man who can't be moved

allergisk tjej 1991
Visst finns det dagar som jag kan vara snäll och låtsas som förut Och visst finns det dagar som det kan göra ont att se dig ramla häromkring

jaha jag har grått hår hej svejs, va e detta för väder, ska fasiken tejpa munnen på det!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BOKMÄRKENfest hos mig BRÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖL

MINA TJUGO TJUSIGA KOMPISAR


TO MAKE IT COUNT

Jag älskar älskar all musik med trumpeter i. Jag är var kär i den lukten. Mitt golv knarrar extrem högt precis nedanför min säng. Ska åka till Jasmin-ackademin imorgon och stanna kvar som blondie, varför har jag inte kommit på ännu. Vill nog vara lite mer som blondinbella, hon är stört cool har jag kommit på. Eller för att Garg tycker jag liknar Resee Witherspoon. Fett olaglig några timmar senare med USB och CO. Har hittat det stereogena centrumet. Fast jag övergav det idag, stackars kashmir-katten. Ibland blir jag så arg på alla dessa meningslösa bloggare som varken vet upp eller ner så jag vågar knapt själv sätta mig vid datorn.Spökstaden är väl heller inte mycket till utropstecken, men raketen försöker iaf att inte skriva om hur otroligt synd det är om mig med hål i strumpan.

Idag begraver pappa sin kompis.


Hör du sanningen, den lät som ett skrattLÅNG HISTORIAUnderbart är kort, det vet vi ju nu

SHE IS A SONG
Idag fyller en fett snygg tjej år, stöört mycket grattis till henne!!1  Hon får en tulpan, och andra saker som är störrt hemliga!

Emma ska gå modevisning idag, spark i baken till henne!
Dumma 18 års gränser, äsch bara någon månad kvar så det e lungan.
Tomorrow im gonna lisend to some chirping music i think

IT'S SO COLD IN THIS HOUSE


SIESTA

HULTSFRED

WAY OUT WEST

(jobbaseglasommarställenförhoppningsvisutomlands)

CEDERBLAD & ROOSNär jag åkte buss för några dagar sedan kom det en tjej ca 11 år ombord på bussen. Innan hon gick på speglade hon sig i bussen fönster och fixade till sin bena som var någon ynka cm ovanför vänster örat.
När jag var 11 år hade jag en tröja som det stod Angel på med rosa text, och ett par lila byxor som prasslade när man gick. Jag var i och för sig barn väldigt länge, men tänkte bara säga att hon kommer aldrig orka vara tonåring om hon redan bryr sig så mycket om sitt utseende.
Tänkte också på damen som stod och öppnade och stängde dörren till den lilla utomhus pissoaren på busstationen säkert 15 gånger. Varför gjorde hon det? Min kemilärare tycker att allt har förbjudits och snart kommer det väl inte ens rinna vatten i kranarna därför det är faligt och man kan drunkna.
Tjejer med bröder tycker om att tävla, småsyskonen glider runt och storasyskonen går på KTH. Bokstavligt talat.
Visste ni att storasyskon ofta dör i hjärtproblem och småsyskon ofta dör i olyckor. Hello jag är lillasyster så det skriker om det. Fast lite stor också

OFFICEhjep mäj

http://malinsspokstad.blogg.se/
http://malinsspokstad.blogg.se/test/

bakgrund frågetecken

Я нахожусь в ванне, полной водки


Vi cyklade på en fastkedjad cykel vid hammarby apotek. Min tröja var ut och in och upp och ner. Du sa att vi bor faktiskt inte i amerika, så det gör inget. Dessutom så drömmer du om allt och alla varje natt. Jag sa jag med fast tvärt om. Ut och In. Vi har två band. Ett kidzen-band of brothers, och ett mentalt musikband. VI spelar bara bra musik i vårat band Anton Pascall. Våran första låt handlar om en gås. Då ska jag dela med mig av alla kantiga hörn. När jag fyller år. Heja alla i vasan imorogn jag har förberätt åt er.
Jag satsar inte på något och allt har flytt min hjärna.

RSS 2.0