For the windows in paradise

Sleeping beauties

Astrid Lindgrens darnckukhus

Bästa bilden ever
Ola säger: Nu ska vi operera din lep
"Ja va skönt men jag är lite red"
Pappas jobb är alltid väldigt spännande. När vi var små fick jag och syster klä på oss riktiga operationskläder och gå in i operationssalarna (!). Fast sen ville alla läkare ta med sina barn dit så då fick man inte det tillslut.
Jag ritade allitd massa teckningar som blev någon läkartidnings omslag, hihi.
I fredags var jag och hanna med dit, för vi skulle få lite bröstimplantat.
Hoohoehe jag är rolig! Jag behövde ta bort 4 leverfläckar (fulaste ordet) och Hanna var cool, för för några veckor sedan när hon var ute hittade hon en medvetslös tjej inne på klubbens toa och läkarstuderande som hon är så började hon göra hjärt-och-lungräddning ända tills att ambulasen kom och då hade hennes örhänge fastnat i tjejen så hennes örsnibb drogs i två delar. Så hon skulle sy ihop sitt öra igen
Fast hon var även väldigt taggad på brösten
Fett rädda!
Jag har tagit bort prickar förut och det är INTE kul! Man hör hur den sprakar och knastrar när de bränner blodkärl och skär i en. Och så tickar det äckligt när det sys igen. Tänk liksom om de skulle råka skära bredvid bedövingen?! Plus att en leverfläck är lite som toppen på ett isberg, det måste grävas också. Gav ifrån mig värsta grisljudet när det bedövades för det gjorde så ont. Och det gör fortfarande ont :( Fast bröstimplantat hade nog gjort ondare.

Bara skinn & ben med ett hjärta av tvål


Omi Wan Kenobi

Det finns ingen INGENNN som gillar katter mer än jjag, hihihihi, och detta är seriöst världens sötaste katt. Hon är en 12 veckor gammal sibirisk katt och heter Omaha. Hon kallas för Omi, jag har nu även gett henne bästa smeknamnet Omi wan kenobi hahahahh. Klagar inte över att få betalt för att gosa med henne 8-18 varje dag hehehehe. Hennes storebror Lofar är minst lika söt, honom har ni fått skåda förut. Och ni kommer få skåda dem igen heheheheheheee

Fyll mig med vatten min vän men håll mig flytande

En söndag i februari fick vi finbesök av Lina!
Vi spelade TP och jag är alltid gul då. I min ligger det lite pez-papper om någon undrar
Philip gosade med Kerstin och lina tog hand om Edith
de är liksom kompisar
Fast plötsligt så sprang kerstin in innanför den fina pippitröjan
vilket fick philip till att rysa något förskräckligt efter att jag räddat honom (henne)
Vi drack te och åt äppelkaka. Sen när det blev sent blev det dags för varm choklad med sprutgrädde. ÅH älskarrr sprutgrädde. Sen läste Edith Harry Potter

Lost in translation with a whole fuckin' nation

Världens finaste bukett från världens finaste pojke på alla hjärtansdag
Av mig fick han en kopp, jelly beans och jordnötssmör.

Hej

Jag kan verkligen inte säga "God morgon". Det låter så himla himla fult bara. När jag vaknar säger jag hej. Eller någonting annat i den stilen. Imorse sa jag hello. Yo är också ett väldigt andvänt uttryck. På kvällen säger jag God natt, fast liksom Gonatt och det låter ju bra iaf. Men gomorron låter aslöjligt.

Alla äter semlor men jag vill bara ha tårta

japp.

I'm sticking with you, cause I'm made out of glue

hohoho min barnfamilj som jag är hos typ hela tiden (tis-fre) får en till kattunge imorgon. Astagg barnvakts-Malin!!!!!!!!!!

Olivia Newton


Utan slut


Vi vill ut i rymden men stjärnorna finns här

En enormt solig dag tog jag med min pojkvän till bögsgård. Måste berätta för alla mina utlandsläsare (heehehhoohöhöö) att det kom typ en meter snö på ett dygn och blev helt sjukt många minusgrader igen, men efter orkanen kom supersolen och det var fint ute!
Vi hälsade på fåren som luktar så himla gott och det fanns ett bebisfår också.
Tyvärr så hamnade de andra djuren inte på bild, men det fanns bla två kalvar som nästan slikade i sig min nya reyvjacka
Det är roligt att mamma kommer ihåg när den röda hunden var en valp och sprang runt som en tok på gården.
Nu är den gammal och gosig
Tänk vilket bra hundliv att bo på en gård och få gå ut själv. Himla bra för mig också som gillar att klappa
och klia
Philip ville också klappa och klia
Hahaha den ser överkörd ut. Fast den ligger ju bara och njuter i solen!

junk of the heart


William Badar

Hej! Jag heter William och är Malins favorit. Jag är 10 år gammal och har sovit i Malins säng i hela mitt liv, varenda natt. En dag fick jag bada för jag hade råkat doppa hela min långa svans i en stor kopp te så den var lite äcklig. Sen tycker jag väldigt mycket om att bada också.
Man simmar bara runt lite och har det bra
Jag kan göra vattenkokaren också!
Och jag är en hejjare på dykning
Malin tvättade mig med någon grej, de vita prickarna som man ser.
och jag bara gliiiiiiiiiider
Fast sköljningen allra sist var inte så skön, ganska kall faktiskt
Och nu hänger jag här på tork! Ja jag har ett örhänge, fick det av Malin i ett-årspresent. När jag fyllde två fick jag en flytväst som hon hade sytt och stoppat i frigolit i. Bra va?
dropp dropp

Just because we don't feel flesh doesn't mean we don't fear death

Sitter och läser om vildhästar, önskar asamycket att det fanns det fortfarande. Typ som i Ronja. Det står att alla vildhästsarter har idag dött ut, utom en som heter Przewalskihästen. Den har ett eget nationalområde så att den ska överleva. Om man vill kan man se den på zoo också. Och så står det att man inte får blanda ihop vildhästen med förvildade hästar, för det är två helt olika saker. Åh nu ska jag läsa om hästens evolution. Först var den fyrtåig och liten som en räv. Nu är den assnyggggste djuret ever

RSS 2.0