pussilusk


Blablabl abla blladödödödö !!  Varför snubblar jag alltid över mållinjen??!
Min finfina mobil som skulle ha anlänt för en månad sen har gått vilse, så jag får använda den som jag har bitit sönder. Jag har fått skavsår på handen, troligtvis efter att jag har varit inne på datan för mycket. Och jag har varit inne på datan för mycket för att leta billiga resor men sistaminuten kan ta sig, allt är bajsdyrt! Men däremot har jag två nya väskor, en från Josef Frank och en från second hand. Så nu har jag plåstrat på mig med väskor så att jag ska vilja börja skolan igen

Pussilusk

Piratfarfar

Jag gillar att promenera inne i stan. Jag älskar stan. Igår blev jag och the sunshine of my life, Ester, avsläppta nära odenplan, och därifrån gick vi till söder och fikade på Hermans cafe, mhm älskar det cafet, verkligen ett tips om du tittar förbi i stan någongång. Promenaden tog ungefär två timmar och det va verkligen en lyckad dag.
Jag har också köpt en tapetrulle för 400 kr. Har nämligen fått två skåp av Carola som jag ska göra om med den jättejättefina tapeten. Men vart bär världen egentligen? Jag bara älskar att handla saker, spelar ingen roll vad det är, bara något. Har på 8 dagar ätit upp 900 kr, kul, speciellt när man ska utomlands om ett tag. Men det är ju roligast att handla mat, älskar att gå i mataffärer! NK:s mataffär är ju heelt underbar, går gärna runt där bara för att. Men det jag ska komma till är att jag ska bli mer ekonomisk! Inte gå och handla jättejätte onödiga tapetrullar och sånnt, utan göra en budget för varje vecka. Hehe. In my dreams.
Coooolt, har fått reda på att min farfar va pirat! 8) Haha, nja kanske inte men han hade en del tatueringar och en av de va tre prickar i en triangel på handen, och de va någon piratgrej som alla båtåkare hade. Jag vill också tatuera mig, gaaah! Dagen efter studenten, då, då smäller det!

Full rulle, kanelbulle  ! <3


slitet

Sista dan på jobbet idag. Kommer faktiskt sakna det, iaf när vi fikade vilket vi gjorde hela tiden. Och när jag och Camilla körde runt som tokar i hela staden, jag har bästa lokalsinnet engligt mig själv, så nu kanske jag hittar lite bättre i storstockholm. Nu har jag kommit på vart jag ungefär vill bo någonstans när jag får lite fler år på nacken. Helst av allt skulle jag vilja bo i danderyds gamla vattentorn som några har gjort om till ett hus. ETT hus.
Heeelt sjukt, kände mig som en inbrottstjuv när jag gick där och klippte gräset. Huset är kollosalt, har ett eget polhus som typväxer upp ur marken -hel spejsat. Det kanske skulle bli sålt för ca 40-50 miljoner kronor, minst! Hur kan vanligt folk ha så mycket pengar? Men iaf, jag vill bo lite söder om stan i någon mysig villa, när man skaffar familj och så, innan det vill jag bo i stan, men har en känsla av att pengarna som man kännar när man är i 25 års åldern inte räcker till det. Hehe. Äsch då, pappa betalar ! Men visste folket att enligt någonting, så är det finare att bo norr om stan än söder om stan. Ja, jag får väl gå ut och glänsa lite med mina finfina Sollentuna-rötter. Tror egentligen att det är Danderyd och täby/Näsbypark m.m som man menar, men det är väl inget fel på Sollentuna? Eller jo, om man frågar mig är det massa fel på Sollentuna, hatar själva kommunen som gör så korkade saker. Hatar också sega människor på tåget/ i tågets trappupgång, för efter att ha åkt tåg, buss, tunnelbana och tvärbana i två veckor nu blir dt väldigt irritrande när någon står ivägen och inte flyttar på sig fast man ser att jag vill fram! Så idag tillslut va jag så arg så jag bara "ÅHH!!!" och då fick de skämmas lite. Man borde ha två körfält i trappupgångar. En för alla som inte har lust att slösa bort dagen på att stirra ner i ett betonggolv, och ett för de som har de.


        Lots of love, big kiss    !


Sömn

GAAHH!

Det snurrar i min skalle och allt har gått så fort, känns som det va igår som vi åkte in till stan och myste efter skolavslutningen, för att senare ladda upp inför kvällen.
Om man bortser från Peace and love festivalen i borlänge så har jag inte gjort någonting alls!
Fast festivalen va hur grym som helst, förstår inte hur alla bra band kunde få plats i lilla Borlänge. Den kan jag leva länge på!
Så har jag gått och blivit med sommarjobb. Trädgårdsmästare Malin va namnet! Jag åker runt med " Carolas lilla trädgård" och fixare hemma hos folk, t.ex. vattnar, rensar och klipper gräs.
Trevligt att ha ett jobb där man befinner sig utomhus. Så precis nu om 5 h ringer klockan och då ska man upp, roooligt tycker morgpigga-Malin (noot).
Däremot ska jag och syster-yster, och kanske Sanna om hon kan/får, åka till Tunisien. Är i mkt upptagen med att leta billiga biljetter, vilket inte är det lättaste. Men peppar peppar ta i trä, jag verkar ha hittat något för 650 spän (!) men det kan inte stämma, men jag vill ändå vara lite glad :) Så om någon har något bra tips på billiga paketbiljetter till staden Sousse i Tunisien kan man ju höra av sig till moi! Sen är det Kittelfjället som väntar, men jag tror att det kan bli riktigt kul. Sen är det bara två år var i gymnsielivet.

Två hela år. jippi. do. da.

RSS 2.0