Killar och insekter alltså...

EMMABODA-PEPP!!!! Assega packare, som dricker egengjord riktig chailatte med riktig chai-sirap (!!!!!) och letar konservöppnare och snor mammans kläder och har ljusblåa biljetter och två partytält och inga stolar och det ska regna och han har inga gummistövlar och vi ska upp om några få timmar... hejdå!!

Og hér ert þú

Ingredienser:
1 paraply
23 clementiner
2 tuggummiautomat-ringar
1 oranget linne
lite halsband och armband efter behov
några tidningsurklipp
massa amerikanska pannkakor
(lidelsefull, kompromisslös saknad)

Och en vidöppen väg rullar ut framför oss, i en ödelagd stad där ateister bär kors

bilder tagna av Sophie Lindberg
Om jag, ja bara jag, vinklar min vänsterarm uppåt ser hon lite tjock ut, ihoptryckt och ihopkurad. Men det tänker man inte på. När jag är jätteglad, ungefär som igår, en sommarnatt när man dansar och dricker vin och skrattar lite för högt och nakenbadar och somnar när andra stiger upp, då, då så kan hon skratta med mig, och ibland kanske jag vill gråta och då kan hon trösta mig lite eftersom hon är så himla himla fin. En skata är inte omtyckt av alla, tänker som fula ankungen. Men ändå så är hon en av de få som inte är brun eller grå. Fruktansvärt vacker. Tar vad hon vill ha. Året om flyger hon runt i sin egen lilla värld, 30 grader kallt eller varmt hindrar henne inte. Hon utmärker sig.
Tänk att jag tycker om hennes stil så mycket att jag väljer att ha henne där på min arm för resten av mitt liv.

The thought that you found Takes you to town Smashes your face, burns at your heart, Then you go home and turn it in to art.

jj
tought alliance
the knife
crystal castles
röyksopp
discovery
empire of the sun
lo-fi-fnk
Simon & Garfunkel
Alla är de två!!! Hur coolt som helst ju, att bilda ett band på bara två pers! orkar inte komma på flera nu, men lyssnar och tänker vad vackert det är att de just är två, inte en eller flera, utan två som måste samsas. Fast fett coolt med asmånga medlemmar också, typ i'm from barcelona och billie the vision.
världens bästa cover
1.04

Varje dag matar jag sju djur på fyra olika ställen

Allra bäst är stark saft, är det önos ska det vara 1/3 saft, minst, garage är världens bästa lukt och jag har en grej för dyra shampon. Både Norrmalmstorg och St: Eriksplan säljer jordgubbar för 15 kr asken, jag shoppar loss och köper även naturgodis för 88 kr. Igår bet Kerstin mig i bröstvårtan och jag har köpt en mini-trä-cykel för 18 kr som ska få hänga runt min hals. Fast det finns ingen kedja som passar. Har kommit på att flyg blir gylf baklänges och den bästa frukosten är: 2 ägg, 2,5 dl mjölk, 1 stor matsked maizena + lite socker som man vispar ihop på plattan tills det blir en äggröra, egentligen är det en slags välling som ska rinna men jag tycker det blir godare när den är sladdrig.
Come with me

Störningsjouren

engelska på danska

!!!!!!!!!!!

idag kommer lill-malin hem

Min dagbok växte från prat om kyssar till midjemått.

Det är inte helt fel att hänga med Lofar
Han är 15 veckor gammal och en sibirisk kattunge...
en sibirisk TRÖTT kattunge som vi kattungevaktar...
Hans 10-åriga matte har finaste listan på sin dörr.
Älskar just den punkten som hon har kryssat för (kluddat för)

Cernit

Om man kastar upp lite cernitlera i luften, så kan det hända att det förvandlas till en prästkrage-töjning

En plats i Sverige

and let your skin show, that you´ve been in the sun today

Alejandro Alejandro

Det är fint väder och jag har fina skor och en fin bikini

F5

Förrän du mött varje morgon, med sömnlösa ögon

Din spegelbild i fönsterglas

Mina soliga dagar på jobbet får mig att tänka på, att när man rensar ogräs är det extremt skitviktigt att hela roten försvinner, annars kommer den tillbaka. Men om man så råkar ha sönder en blomma lite så är det katastrof och den kan dö. Det borde vara tvärt om, eller iaf så är det ologiskt. Alltså, jag jobbar duschar sover jobbar duschar sover. Om du skulle känna för att ta en åktur till Huddinge tycker jag att du gärna kan titta in hos oss! Jag kokar godaste kaffet i kaféet som har massa smörgåsar och kakor, så kan man klappa kaniner (som jag för övrigt måste klippa klorna på imorgon, hmm..) och köpa massvis med blommor till sådana man tycker om, t.ex. sig själv. Kom kom kom och fika med mig!!!


RSS 2.0